Dinamovistii au invins in primul meci oficial din 2008 prin golurile atacantilor Bratu si Danciulescu. Corbul a marturisit ca ii dedica victoria fostului dinamovist Cosmin Contra, al carui tata a decedat in urma cu trei zile.
“A intrat BD in actiune. Speram sa intre si Z, adica Zicu, in actiune si toti ceilalti. A fost o prima repriza mai echilibrata, apoi in cea de a doua parte cred ca am dominat in totalitate, dupa care am luat gol la o faza fixa si am tremurat pana la finalul jocului. Oricum, eu cred ca am meritat victoria, cu toate ca pe final fotbalistii mei mi-au dat emotii”, a declarat la finalul meciului Cornel talnar, care a marturisit ca la urmatorul meci va conta si pe noile achizitii, Miranda si Pekarici.

Suporterii dinamovisti au fost impresionati de daruirea de care a dat dovada la primul sau meci in groapa, Gabi Torje. El a fost aplaudat dupa fiecare actiune personala de fanii dinamovisti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.