Oltchim Ramnicu Valcea apierdut duminica la Gyor cu scorul de 30-27, in cea de-a treia etapa a grupei principale 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Potrivit Cotidianul, Oltchim a inceput prost derby-ul grupei, fiind condusa la trei goluri la 5-2, in minutul 6 Gyor, cu Gorbicz, Tomori si Verten in prim-plan, s-a detasat pe tabela in minutul 21 (14-7), elevele lui Tadici reusind cu greu sa mai repare din handicap pina la pauza, 16-13. Revenirea din finalul primei reprize nu a continuat insa, diferenta de scor pastrindu-se pina la finalul meciului, 30-27.

Marcatoarele pentru Oltchim, au fost Ionela Galca, sapte, si Ramona Maier, sase.

Urmatorul meci al Oltchimului este programat pe 1 martie, in deplasare, cu Lada Togliatti, care a trecut, in Germania, tot aseara de FC Nurnberg, scor 39-31. in clasament primul loc e ocupat de Gyor (6 puncte), pe pozitia secunda e Oltchim (3 puncte), pe locul trei e Lada Togliati (2 puncte), iar FC Nurnberg (un punct) ocupa ultimul loc, informeaza Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.