Un "fluieras" din Liga a II-a a fost pus sa aleaga intre arbitraj si serviciul de la "Astra Sport Bets", in timp ce directorul general al FRF, cel care deleaga arbitrii la Liga I, face reclama aceleiasi case de pariuri
Acum cateva zile, Marian Iancu, patronul lui "Poli" Timisoara, a spus despre "un inalt oficial al FRF" ca ar putea fi implicat in mafia pariurilor, cel vizat de boss-ul din Banat fiind chiar Ionut Lupescu, director general al federatiei. Ieri, la Cluj, unde se afla alaturi de presedintele Mircea Sandu si de "vicele" Patritiu Abrudan la consultari cu presedintii cluburilor din ligile inferioare asupra noului sistem competitional care va fi adoptat incepand cu sezonul 2011-2012, Lupescu a cerut verificarea unui arbitru din Liga a II-a, Claudiu Rusu, care este angajat al unei case de pariuri.

Lupescu a aflat despre activitatea lui Rusu de la ziaristi, apoi i-a cerut lui Abrudan sa verifice informatia. Abrudan l-a contactat telefonic pe Rusu, iar arbitrul a recunoscut ca lucreaza pentru "Astra Sport Bets". "Este adevarat. Claudiu Rusu mi-a confirmat ca lucreaza la o casa de pariuri. Mi-a spus ca el a informat la Federatia Romana de Fotbal ca lucreaza la <<Astra Sport Bets>>, dar nu a specificat ca este vorba despre o casa de pariuri! I-am pus in vedere sa aleaga ori arbitrajul, ori casa de pariuri!", a spus Abrudan. Contactat telefonic de Mediafax, arbitrul a refuzat sa faca orice comentariu. "Nu am voie sa declar nimic, nu comentez", a spus Rusu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.