Patronul Stelei sfideaza DNA si regulamentele din fotbal, anuntind ca va premia echipele care vor juca impotriva adversarelor si ca va interveni peste antrenorul Lacatus atunci cind situatia o va cere.
Campionatul intern si-a inceput reprezentatiile cu aceiasi clovni in prim-plan. Cu aparitii tot mai rare pe la OTV in pauza de publicitate a Ligii I, Gigi Becali si-a scos din nou sub reflector mustata rasa, debordind infantil aceleasi platitudini demne de conspectele procurorilor de la DNA. Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat joi seara ca va stimula toata viata echipele care joaca cu contracandidatele ros-albastrilor, in ciuda faptului ca o asemenea practica este interzisa de regulamente si pedepsita de Codul penal. Invitat joi seara la emisiunea “Special”, de la Sport.ro, Becali a fost chestionat daca va mai stimula echipele care joaca impotriva contracandidatelor Stelei la titlu si, fara sa ezite, a declarat: „Asta toata viata mea voi face”, cu adaugarea: „Dar nu va mai anunt pe voi, presa, ca pe urma se sesizeaza DNA-ul si ma baga la coruptie in fotbal”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.