Dupa aproape doua luni de suspans, George Copos a anuntat ieri ca nu mai vinde Rapidul.

“Am vrut sa ma retrag de la Rapid, dar nu am vrut sa vind echipa oricui si cu orice pret. Am dorit sa gasesc un investitor mai puternic decit mine, dar si atasat de Rapid. Nu am vrut sa iau un pret mare, am vrut sa gasesc o persoana care sa aduca un plus Rapidului. Echipa este pe locul doi, cu sanse la titlu si la participarea pentru prima data in istorie in Liga Campionilor si nu am vrut sa ii las intr-o situatie incerta. Pentru ca nu am gasit investitorul potrivit am decis sa nu ma retrag de la Rapid”, a declarat George Copos, potrivit Cotidianul.

Decizia patronului giulestean vine inaintea celui mai important sezon din istorie, cind cistigarea titlului aduce automat calificarea in grupele Ligii Campionilor si o prima de aproximativ 10 milioane de euro din partea UEFA.

„Am ramas pentru ca aveam o datorie morala fata de jucatori, conducerea administrativa si conducerea tehnica, pentru ca toti si-au pus speranta realizarii unei performante deosebite, castigarea campionatului si calificarea pentru prima data in istoria clubului in grupele Ligii Campionilor", a spus finantatorul, potrivit Adevarul.

Potrivit EVZ, Copos a mai subliniat si importanta diviziunii in munca: „Zotta Constantin si Sichitiu Grigore sunt cei care pot sa vorbeasca despre transferurile pe care n-am reusit sa le facem“. Copos n-a pierdut ocazia sa-l „laude“ pe „Costache Cristian“, secretarul general al clubului, despre care a spus ca este „foarte elegant“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.