Internationalul roman Cosmin Contra va juca in meciul cu AEK Atena, din Cupa UEFA, in memoria tatalui sau, dupa ce, cu putin inaintea inceperii partidei, a primit vestea ca parintele sau a decedat la Timisoara, informeaza NewsIn.

Vasile Contra, tatal fundasului lui Getafe, a decedat ieri, la varsta de 55 de ani, dupa o lunga suferinta cauzata de cancer la gat. Contra Senior a suferit mai multe interventii chirurgicale la clinici de specialitate de la Madrid si Bilbao.

Cosmin Contra a aflat de aceasta tragedie cu putin timp inaintea inceperii meciului retur din CupaUEFA pe care Getafe il va sustine pe propriul teren cu AEK Atena, venind in Romania in aceasta dupa-amiaza.

Fotbalistul, care a incercat in mai multe randuri sa se transfere la Timisoara pentru a fi mai aproape de familie, si-a vazut ultima data tatal cu prilejul sarbatorilor de iarna. "Desi se afla in coma, s-a intamplat o minune si pe 23 decembrie si-a revenit si chiar l-a recunoscut pe fiul sau", a marturisit un prieten al familiei Contra.

Inmormantarea lui Vasile Contra va avea loc maine, la cimitirul "Rusu Sirianu" din Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.