Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, regreta ca a grabit revenirea pe teren a atacantului olandez Ruud van Nistelrooy, dupa o accidentare la tendonul lui Ahile suferita de acesta in noiembrie 2004, informeaza cotidianul "The Sun". "Recunosc ca era prea devreme. Probabil ca mai avea nevoie de cateva saptamani pana la o recuperare totala. Dar cand te gandesti ca joci cu AC Milan si ca Ruud a inscris foarte multe goluri in Liga Campionilor, nu prea ai alte optiuni. La vremea respectiva, parea ca merita sa-ti asumi orice risc", a declarat Alex Ferguson.

Ruud van Nistelrooy a revenit pe teren, dupa aproximativ trei luni de absenta, in meciul cu AC Milan, disputat pe 23 februarie, pe Old Trafford, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Atacantul olandez nu a inscris insa nici un gol in cele sapte meciuri disputate cu Manchester de la revenirea sa pe teren.

"Ruud este unul dintre cei mai buni marcatori din lume, probabil cel mai bun pe care l-am avut noi, iar recordul sau de goluri marcate in cupele europene insemna ca ne asteptam ca el sa inscrie in dubla mansa cu AC Milan", a explicat tehnicianul echipei din Manchester. Alex Ferguson a mai spus ca jucatorul olandez isi va reveni, pentru ca un atacant isi recapata increderea in sine atunci cand inscrie cat mai multe goluri.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.