Cu sase etape inaintea terminarii campionatului, Ladislau Bölöni ocupa un loc de cupa europeana in prima divizie din Franta. Astfel, dupa prima victorie obtinuta in deplasare, 2-0 la Toulouse, Rennes a urcat pina pe pozitia a cincea in campionatul din Hexagon, insa urmaritoarele aflate la un punct distanta, Auxerre si Toulouse, au si cite o restanta. Punctul forte al echipei lui Bölöni l-au reprezentat in acest sezon meciurile in fata propriilor suporteri, Rennes fiind pe primul loc la acest capitol, chiar inaintea liderului si campioanei en titre, Lyon.

Vremuri grele pentru Hagi

In schimb, Gica Hagi se indeparteaza tot mai mult de titlu, chiar in anul in care echipa pregatita de roman, Galatasaray, isi serbeaza centenarul. Diferenta fata de Fenerbahce a devenit de sapte puncte dupa ce rivalii lui Hagi au obtinut o victorie in prelungiri, iar Cim Bom a pierdut cu 0-2, pe propriul teren, in fata ocupantei locului trei, Trabzonspor, care s-a apropiat amenintator de locul rezervat Ligii Campionilor. Cu toate acestea, Hagi a gasit timp pentru a-si face planuri pentru sezonul urmator, desi sansele de a ramine la Istanbul sint infime. Cotidianul "Fanatik" dezvaluie ca antrenorul lui Galatasaray este foarte atent la campania de achizitii a clubului, dupa ce sezonul acesta a fost implicat in dispute din cauza unor jucatori romani.

Lucescu, spre un nou titlu

Mult mai norocos a fost, duminica seara, fostul tehnician al Galatei, Mircea Lucescu. Noua sa echipa, sahtior Donetk, a invins cu 1-0 pe Metalist Harkov si s-a distantat la cinci puncte de Dinamo Kiev in campionatul Ucrainei, echipa romanilor Ghioane si Cernat, care au fost integralisti, nereusind decit o remiza. Revenind in Turcia, sa notam ca Daniel Pancu a inchis tabela in partida Besiktas-Ankaragucu 4-1, inscriind ultimul gol al meciului in minutul 70. Dupa meci, conducerea clubului Besiktas a anuntat ca doreste prelungirea contractului cu romanul.