Becali, Copos si Borcea au convenit ca, in primele cinci etape, sa nu-si motiveze financiar adversarii pe care echipele lor le vor intalni, urmand apoi ca cea mai apropiata urmaritoare a lui CFR sa fie sprijinita de celelalte "surori" bucurestene
Totul a inceput anul trecut, atunci cand Dinamo a invins cu 1-0 pe CFR, stopand, intr-un fel, echipa clujeana din cursa acesteia pentru locul doi, cel care i-ar fi permis trupei lui Paszkany sa joace in preliminariile Ligii Campionilor. Gigi Becali a si lasat sa se inteleaga suma pe care a "varsat-o" in vestiarul "cainilor rosii", aproximativ 500.000 de euro pentru jucatorii dinamovisti, mai mult, patronul Stelei facand parada cu fularul rivalilor agatat de gat. Acum, la nici un an distanta, CFR e lider si asta a facut din nou ca echipele din Capitala sa treaca peste animozitati si sa faca front comun pentru a bloca accesul clujenilor in Liga Campionilor.

Surse din anturajul lui Gigi Becali dezvaluie ca acesta a stat de vorba cu Cristi Borcea si cu George Copos, pentru a pune la punct un plan care arata disperarea cu care cele trei echipe din Bucuresti abordeaza acest retur. Astfel, seful din Ghencea ar fi propus ca in primele cinci etape din retur, Steaua, Dinamo si Rapid sa nu-si motiveze financiar, intre ele, adversarele. Steaua joaca in acest interval si cu CFR si cu Rapid, iar patronul Stelei vrea sa vada cum se descurca echipa sa pentru a-si face un plan in continuare, unul care ar putea cuprinde si cunoscutele "butoane". Dupa aceste cinci etape, cei trei au hotarat ca echipa care se va afla cel mai aproape de CFR Cluj sa fie sprijinita neconditionat de celelalte doua grupari bucurestene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.