Presedintele clubului sportiv al Armatei (CSA) Steaua, George Boroi, a precizat ieri ca nu l-a demis oficial pe presedintele Sectiei de hochei pe gheata a clubului, Cristian Carlan, evitand sa precizeze daca va face acest gest totusi la finalul sezonului.
"La Sectia de hochei pe gheata a CSA Steaua nu a fost luata nici o masura oficiala pe linie sportiva sau administrativa. Nu l-am demis pe Cristian Carlan, asa cum s-a scris, in mod oficial. Atat dansul, cat si antrenorul Marius Gliga isi vor continua activitatea in mod normal pana la sfarsitul campionatului. In aceeasi idee, precizez ca nu am luat nici o decizie oficiala in legatura cu viitorul sectiei de hochei. Analiza echipei si a rezultatelor obtinute va fi facuta doar la sfarsitul sezonului competitional. Pana atunci important este sa ne concentram fortele, sa depasim starea psihica generata de esecul necalificarii in finala pentru titlu si sa abordam cu seriozitate si profesionalism partidele care ne-au ramas de jucat", se spune intr-un comunicat al CSA Steaua si semnat de George Boroi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.