Pentru Dorel Stoica, gruparea-fanion a Baniei pare sa fie mai mult de o simpla echipa. Capitanul Universitatii Craiova isi poarta echipa in suflet ca pe o icoana si a decis sa-si arate la propriu dragostea pentru gruparea olteana.

Stoica si-a decorat camera in alb-albastru si si-a pus desupra patului stema Craiovei.

Oltean get-beget, nascut la Turnu Severin, Dorel Stoica a mostenit pasiunea pentru Universitatea din generatie in generatie.

”Toata familia mea tine cu Universitatea Craiova. Cineva a spus ca tata e dinamovist, ceea nu e adevarat. Totusi, fratii mei mai mari mi-au insuflat pasiunea pentru Craiova, inca de cand eram mic, iar acum o port in suflet”, marturiseste capitanul oltenilor.

Pentru ca pasiunea sa nu ramana doar la nivel de cuvinte, Dorel Stoica s-a gandit sa-si arate la propriu dragostea pentru echipa sa. in apartamentul de la Turnu Severin, in care locuiesc parintii si fratele mai mare, Stoica si-a amenajat camera intr-un mod special.

Dormitorul sau este transformat intr-un adevarat altar dedicat Craiovei. ”Mi-am facut camera alb-albastra, iar pe un perete, deasupra patului, am stema Universitatii. Mai am si banderola de capitan, dar si fanioane si poze. Am vrut sa-mi fac asa camera chiar inainte sa vin la Craiova, dar atunci nu aveam posibilitati”.

Stoica are si o mare dorinta, aceea de a-si vedea echipa cat mai sus posibil. “Sigur ca nu stii niciodata ce va urma, insa eu mi-as dori sa terminam in primele opt echipe acest campionat”, declara Stoica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.