Conducatorii dinamovisti promit ferm ca portarul nationalei, Bogdan Lobont, nu va parasi sub nici o forma gruparea “alb-rosie”, insa au uitat de un paragraf din contract, prin care Lobby poate pleca oricand, daca este achitata suma de 750.000 de euro, bani platiti cand goalkeeperul a sosit de la Fiorentina.

Desi presedintele executiv dinamovist, Cristi Borcea, a anuntat in aceasta iarna ca Bogdan Lobont nu va pleca sub nici o forma de la Dinamo, indiferent de ofertele care vor veni pentru portar, situatia nu sta chiar asa:

“Am convenit ca nu pleaca nimeni de la Dinamo si nu inteleg de ce trebuie sa mai vorbim despre oferte. Lobont este netransferabil, pentru a lamuri si aceasta problema, acelasi raspuns fiind valabil si pentru ceilalti jucatori de la Dinamo”, a declarat Borcea.

Conform revistei “Sport4all”, desi momentan este tot “caine”, stuatia lui Bogdan este incerta, deoarece in contractul sau figureaza o clauza conform careia portarul nu are nevoie de nici un fel de aprobare din partea conducerii, daca vrea sa plece la vreo echipa mare din strainatate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.