Cerut la echipa de antrenorul Mircea Rednic, atacantul ghanez al lui FC Bruges va semna contractul cu “visiniii” intr-una din zilele urmatoare.
Dorit si de echipa maghiara Zalaegerszeg, Ibrahim Salou a dat pana la urma curs ofertei pe care i-a facut-o formatia feroviara. Vicepresedintele “visiniilor”, Grigore Sichitiu, a confirmat ieri tranzactia: “Ne-am inteles cu Salou, iar venirea lui in Romania este certa! Pana acum este singurul transfer realizat. Mai trebuie doar sa semneze. Negociem in continuare cu FC Bruges daca il vom lua sub forma de imprumut pana in vara sau il achizitionam definitiv”.

Alt jucator dorit in Giulesti, mijlocasul lusitan Vasco Matos, de la Beira Mar, ar putea sa se alature si el lotului rapidist. “Vineri se incheie perioada de transferuri in Portugalia, iar pana atunci s-ar putea efectua transferul”, a declarat impresarul lui Matos, Cipriano Marcelo, pe care Sichitiu a tinut sa-l puna insa la punct: “Transferul nu s-a realizat inca, din cauza impresarului. Au ajuns agentii sa ceara banii lor inainte”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.