"Kaiserul" a anuntat ieri ca va inainta un memoriu la Comisia de Disciplina impotriva presedintelui "Poli" Timisoara, precizand ca probabil il va da si in judecata dupa ce acesta l-a acuzat de implicare in mafia pariurilor.

"Iancu trebuie sa demonstreze in justitie ca sunt implicat in asa ceva. Pentru ca, probabil, o sa-l actionez in justitie", a spus oficialul federatiei.

Lupescu nu considera o greseala faptul ca face reclama la o casa de pariuri, chiar daca in acelasi timp este responsabil cu delegarea arbitrilor. "Ce treaba am eu cu casele de pariuri? Si nu numai LPF, si FRF e in proces cu casele de pariuri. Si ce greseala am facut? Este vorba de un contract comercial pe care il are revista mea, <<Sport Magazin>>", a explicat Lupescu.

Intrebat daca o sa renunte la colaborarea cu respectiva casa de pariuri asa cum i-a recomandat Mircea Sandu, Lupescu a evitat raspunsul, precizand doar ca apare in reclama respectiva din postura de "persoana privata". "E reclama revistei, care e treaba mea? Apar in reclama, dar sunt persoana privata, n-are nici o treaba una cu alta", a adaugat Lupescu.

"Este grav, foarte grav, daca nu intelege ca pozitia sa este gresita. Este foarte, foarte grav. E ca un profesor care face reclama la tutun, la bautura, la whisky! E acelasi lucru, daca nu mult mai grav", a replicat Iancu.

Acesta mai afirma ca il va astepta pe Lupescu sa faca primul pas in justitie dupa care va fi nevoit sa pronunte si nume odata cu acuzele sale. "Daca el ma va chema intr-o instanta civila sau sportiva, eu am sa vin si am sa spun aceleasi cuvinte, pe care le voi repeta de altfel intotdeauna. Eu nu am folosit numele lui, dar faptul ca s-a simtit vizat poate fi o dovada impotriva lui. La un moment dat, daca voi fi nevoit, voi da si nume", a mai spus Iancu, care a dat de inteles ca oficialul federal ca ar fi implicat in mafia pariurilor, dat fiind faptul ca face reclama pentru o casa de pariuri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.