Gigi Becali ii forteaza pe Cristocea si Croitoru sa plece de la Steaua.

Cu Iacob ajuns deja la Kaiserslautern, cu Badoi la Timisoara si cu Zaharia foarte aproape de un transfer in China, Gigi Becali si-a pus in cap sa scape si de ultimii doi fotbalisti aflati pe lista sa neagra, Cristocea si Croitoru.

Dupa transferurile lui Mendoza, Dayro Moreno si Pepe Moreno, precum si al francezului Habibou, patronul Stelei i-a trimis pe cei doi la echipa a doua, dandu-i lui Argaseala, ca sarcina expresa, gasirea unor echipe la care acestia sa plece. Numai ca cei doi nu par deloc dispusi sa paraseasca Steaua, chiar daca ei vor evolua in retur doar la echipa a doua, in Liga a III-a!

Motivul este unul simplu, Cristocea si Croitoru au in continuare contracte cu Steaua, primul inca un an, iar celalalt doi ani, iar salariilor sunt greu de gasit la alte echipe. Cristocea castiga aproximativ 100.000 de euro, in timp ce Croitoru are de incasat, pe an, 120.000 de euro de la Gigi Becali. Mai mult, ei au si prime de obiectiv, astfel ca in cazul in care Steaua va castiga campionatul sau va merge in Liga Campionilor, ei vor mai incasa alti bani. Un alt motiv pentru care cei doi vor sa stea in Ghencea, conform unor surse din cadrul clubului, este acela de a pleca liberi de contract dupa terminarea acestui sezon, mizand pe faptul ca Gigi Becali ar urma sa le propuna rezilierea contractului ca si in cazul brazilianului Andrey.

Deja Cristocea si Croitoru au refuzat ofertele venite de la UTA, respectiv, Gloria Buzau, ei mizand pe ideea ca ar putea lua mult mai multi bani daca vor fi declarati jucatori liberi de contract. Impresarul Dumitru Tudor are deja cateva cluburi interesate de cei doi mijlocasi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.