Antrenorul Unirii Urziceni crede in revenirea stelistilor. Tehnicianul banuieste ca in retur vor fi "lucruri necurate" in prima liga.

Antrenorul formatiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat luni, ca Steaua are cel mai valoros lot. Aceasta datorita revenirii lui Radoi, Ghionea si Plesan si achizitiilor din aceasta pauza competitionala.

"Cred ca cea mai valoroasa echipa este Steaua, ca lot, nu neaparat ca a castigat in pregatiri. Prin revenirea lui Ghionea, Plesan si Radoi si aducerea celor trei atacanti, cred ca are cel mai bun lot si cea mai buna echipa. Nu se stie daca va castiga campionatul, dar va spun ca are cel mai valoros lot. Cea mai puternica mi se pare Steaua", a spus Petrescu, citat de Ziarul.

Tehnicianul formatiei ialomitene sustine ca in retur vor exista "lucruri necurate", dar spera ca intr-un final, adevarul sa iasa la suprafata.. "Eu nu inteleg treaba asta cu butoanele, pe mine ma depasesc asemenea probleme si cred ca n-ar trebui trebui sa existe asemenea cuvinte. Sper sa nu existe astfel de evenimente pentru ca ar fi pacat sa nu se dispute acest retur si sa nu ajunga echipele pe locurile pe care le merita. Se vor incerca multe lucruri, dar sper ca adevarul sa iasa la lumina. Unirea Urziceni a fost cea mai dezavantajata echipa in tur de catre arbitri. Sper sa nu se mai intample asta, desi suntem o echipa mica si ne putem astepta la orice. Dar e imposibil, pentru ca in orice campionat sunt probleme", anunta Gandul.

Vorbind despre meciurile din returul Ligii I, „Bursucul” afirma ca vor fi cele mai disputate datorita banilor pusi in joc prin participarea in Liga Campionilor. Potrivit Gardianul, Petrescu sustine ca „va fi cel mai incendiar retur din istoria fotbalului romanesc, pentru ca sunt multe echipe care tintesc cele doua locuri de Liga Campionilor si foarte multe echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii. Intervine si magia banilor. Sunt multi bani la mijloc si nu suntem obisnuiti cu asa ceva, sa avem o echipa in Liga Campionilor. Cred ca banii sunt la mijloc, chiar daca unii spun ca vor sa ajunga in Liga Campionilor doar pentru mandrie“.

Antrenorii care detin licenta Pro au participat luni la un seminar organizat de scoala Federala de Antrenori. La acest seminar au fost prezenti si Karlheinz Raviol, secretar general al Uniunii Europene a Antrenorilor de Fotbal, si Gyorgy Mezey, membru in comisia tehnica a UEFA, informeaza Romania Libera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.