All Star Game a fost cistigat a 35-a oara de Conferinta de Est, iar MVP a fost ales pentru a doua oara in cariera LeBron James, de la Cleveland.
Doar un european, germanul Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), a fost selectionat pentru cel de-al 57-lea All Star Game al NBA, insa festivalul baschetbalistic de la New Orleans a imprumutat multe elemente de pe batrinul continent. Strazi precum faimoasa Bourbon Street si fatade din Cartierul Francez al actualului Nouvelle-Orléans au fost construite intr-un colt al arenei gazda a meciului Est vs Vest, iar fanfare, dansuri contagioase, trompetistii locali Kermit Ruffins si Troy „Trombone Shorty“ Andrews au incins atmosfera, dar salutul indreptat catre telespectatorii din Hexagon s-a lovit de protestele circotasilor, care au semnalat gravi ca unele dintre cele mai bune locuri pe scaune ale New Orleans Arena au fost sacrificate de dragul unor patetice efuziuni.

Dincolo de asta, tema centrala a recentului All Star Weekend a fost reconstructia orasului dupa uraganul Katrina, iar scoaterea citorva sute de scaune din cele 18.000, spre a arata lumii bogatia culturala a regiunii si a atrage turisti, e compensata cu virf si indesat de faptul ca partida a fost urmarita in direct de sute de milioane de oameni, din 215 tari. Acestia au asistat la o noua victorie a baschetbalistilor din Conferinta de Est, care astfel au dus scorul intilnirilor directe la 35-22 pentru ei. De aceasta data au profitat de prezenta doar trei minute in joc a lui Kobe Bryant, la adversari, astfel ca au cistigat cu 134-128, desi Vestul a fost pe punctul de a intoarce cursul partidei la mijlocul celui de-al patrulea sfert.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.