Nationala coorganizatoare a Euro 2008 va juca un meci amical cu echipa de liga a treia SV Spittal, in fata careia spera sa obtina prima victorie dupa o serie neagra.

Nationala Austriei va disputa un meci amical impotriva echipei de amatori SV Spittal, care si-a castigat acest drept in urma unui concurs.

Federatia de la Viena a organizat acest joc, la care au participat toate cluburile din primele doua trei ligi, invingator fiind declarat acela care a adunat mai multe puncte intr-o competitie a contributiei aduse la cresterea juniorilor, anti-rasism si fair play.

De asemenea, pentru echipe au putut aduce puncte si suporterii, care au trimis la federatie fotografii, cantece si poezii si care au facut dovada ca au asistat pe viu la meiciurile echipei nationale. SV Spittal este un club care a facut cu multi ani in urma parte din elita fotbalului austriac si care acum se zbate in liga a treia regionala. Amatorii au motive sa-si frece mainile de bucurie, pentru ca, in urma meciului cu reprezentativa, au garantat un venit minim de 10.000 de euro, care ar putea creste in functie de audienta la meci si de televizare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.