Evolutiile ros-albastrilor din amicale au speriat echipele din Liga I. Ionut Popa, de la Iasi, le pregateste stelistilor duminica o surpriza de proportii, un teren mocirlos, pe care nu se va putea juca fotbal.

Elanul Stelei a inceput sa produca ingrijorare in Liga I. Cu 7 victorii si un egal in pregatiri, ros-albastrii au devenit o adevarata sperietoare pentru formatiile din Liga lui Mitica. Ca si cum forma buna a echipei si desantul sud-american nu ar fi fost de ajuns, Gigi Becali a inceput sa ameninte ca va umbla la butoane, in retur. Prima posibila victima este Poli Iasi, moldovenii fiind intaiul adversar al stelistilor din retur. Iesenii nu stau cu mainile in san si se pregatesc sa faca fata furtunii steliste. „Nu mi-e frica de Steaua. Este o echipa buna, dar nu simt nici o emotie la gandul ca ne vom intalni cu ei”, a spus razboinic antrenorul iesenilor.

Ionut Popa. Acesta a pregatit o capcana stelistilor. „Nu vor putea sa joace la Iasi. La ora meciului terenul va fi pregatit special pentru ei. Era inghetat, asa ca am stabilit un amical special ca sa spargem gheata. La ora meciului cu Steaua va fi mocirla ca la Rovine. Ne convine de minune, Iasiul este o echipa bataioasa. Nu pleaca insa cu puncte de aici”, a spus Popa. „Gigi Becali am auzit ca este specialist la butoane. La Iasi, legatura este intrerupta. Am incredere si in jucatori ca nu vor face ceva in neregula”, a spus si presedintele moldovenilor, Sorin Boca.

Dino Eze vrea la Buzau
Dupa ce Steaua l-a transferat in aceasta iarna pe Dino Eze la Buzau, este posibil sa-l cedeze inapoi pe nigerian. Acesta nu a apucat sa joace decat in meciuri amicable dar nu mai vrea sa ramana in Ghencea. „Simte ca este a treia solutie pe post dupa Nesu si Emeghara si ar vrea sa se intoarca”, a spus antrenorul Gloriei Buzau, Stefan Stoica.

Radoi, in vizor pentru EURO
Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a primit si o veste buna dupa ce in ultimul timp a avut numai necazuri din cauza accidentarilor. Selectionerul Victor Piturca a anuntat ca nu l-a uitat si ca are mari sanse sa fie in lotul Romaniei pentru EURO. „Ar fi culmea ca un jucator ca el sa nu fie in calculele noastre. Atrag atentia insa oficialilor Stelei, sa nu-l mai forteze”, a spus antrenorul nationalei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.