Dupa ce in 19 etape de Liga I a reusit sa marcheze numai doua goluri, fotbalistul a avut acelasi noroc si in Bundesliga, de data aceasta doar in trei runde.

Atacantul roman Claudiu Niculescu si-a indeplinit obiectivul: este principalul executant al loviturilor libere la Duisburg. Jucatorul si-a demonstrat locul de titular printr-un nou gol de senzatie in meciul cu VfB Stuttgart. Fostul dinamovist a executat perfect o lovitura libera de la 25 de metri, mingea intrand in plasa in apropierea vinclului, anunta Evenimentul Zilei.

Desi echipa sa a pierdut din nou, atacantul roman Claudiu Niculescu a fost printre preferatii presei sportive germane, datorita golului superb pe care l-a inscris. "Noul venit Niculescu a inscris la doar patru minute dupa inceputul reprizei a doua, din lovitura libera de pe partea stanga, la coltul scurt. Romanul si-a aratat din nou clasa, cu acest al doilea gol al sezonului", a scris site-ul clubului MSV Duisburg, traduce Curentul.

„Ce am aratat in prima repriza nu a avut nimic de a face cu Bundesliga. Am jucat fara inima, cu frica, nu ne-a iesit nimic din tot ceea ce vorbisem inainte de meci. Golul de 1-2 al lui Claudiu Niculescu ne-a readus in joc. Am reactionat bine”, a declarat dupa meci antrenorul lui Niculescu, Rudi Bommer. Potrivit Gandul, romanul pare sa fi cucerit si aprecierea fanilor si a oficialilor de la MSV Duisburg, iar prin evolutiile bune nu este exclus sa ajunga si in vederile selectionerului Victor Piturca.

Realizarile lui “Clau-gol”? In minutul 49, la 2-0 pentru svabi, a obtinut o lovitura libera de la circa 20 de metri, pe care tot el a executat-o magistral: sut direct in vinclu. Putin mai tarziu, la 2-2, Niculescu a ratat cu putin tinta, mingea plecata din bocancul sau, dintr-o alta lovitura libera, oprindu-se in bara portii adverse, relateaza Jurnalul National.

Claudiu Niculescu este fericit pentru reusitele sale pentru Duisburg, dar isi doreste ca echipa germana sa scape de ultima pozitie din Bundesliga.

Internationalul a acceptat sa povesteasca pentru "Adevarul" cum s-a acomodat in Bundesliga.

- „Adevarul": Felicitari, Clau­diu! Marchezi gol dupa gol pentru Duisburg.

- Claudiu Niculescu: Mul­tu­mesc! Din pacate, nu ma pot bucura pe deplin de reusitele mele, pentru ca echipa noastra nu castiga. Sunt chiar suparat din acest motiv, pe rezultat. Golurile mele n-au ajutat echipa.

- Dar ce se intampla cu voi?

- Avem ghinion. Etapa trecuta aveam 3-2 in minutul 90, dupa care am fost egalati, acum, cu Stuttgart, la fel. Puteam castiga, dar pana la urma am pierdut tot in ultimul minut. Iar eu am avut si o bara. Macar un egal daca scoteam. Este incredibil ce ni se intampla.

- Bine, ati jucat totusi contra lui Stuttgart…

- Da, campioana en-titre. Noi am dominat insa, ne-am creat ocazii, am jucat fotbal, dar nu a fost suficient. Nu ne lasam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.