Conducerea tehnica a “cainilor” i-a chemat ieri pe jucatori la antrenament, la finele caruia au cerut in mod expres sefilor sa transfere de urgenta un stoper.
Campioana va debuta in sezonul de primavara vineri, in deplasare, la Piatra-Neamt, antrenorii avand mari probleme de efectiv, cel mai afectat compartiment fiind apararea.

DECIMATI. Pe langa accidentarea lui Pekarici, Moti este suspendat, singurele solutii fiind, momentan, Lucian Goian, Izvoranu si Ze Diabate, ultimul chemat de urgenta de la echipa secunda si testat in meciurile amicale din Antalya. Din acest motiv, la finele antrenamentului de ieri dupa-amiaza, Cornel Dinu si Cornel Talnar au avut o discutie cu oficialii clubului, carora le-a cerut sa transfere de urgenta un fundas central. Acesta poate fi sarbul Marko Zorici, care a stat doua zile in cantonamentul din Turcia, insa a plecat imediat ce a aflat de transferul lui Pekarici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.