Oficialii clubului italian nu vor sa renunte la starul brazilian, chiar daca acesta va sta noua luni pe bara

AC Milan este gata sa ii innoiasca contractul lui Ronaldo, dupa ce acesta a suferit miercuri o accidentare grava la genunchi, care il va tine departe de gazon pentru urmatoarele noua luni.

Actuala intelegere dintre "diavoli" si starul brazilian se incheie in luna iunie a acestui an, iar cu putin timp inainte de accidentare, oficialii milanezi lasau sa se inteleaga ca nu vor continua colaborarea cu "Il Fenomeno", care a prins un sezon extrem de slab, fiind mai mult indisponibil.

Ronaldo a fost operat joi seara la Paris, iar la finalul interventiei la genunchiul drept, doctorii s-au ferit sa se pronunte daca acesta va mai putea juca vreodata fotbal de performanta, multumindu-se sa aprecieze doar ca depinde de Ronaldo. "Speram ca imaginile triste de miercuri sa nu fie ultimele cu Ronaldo ca fotbalist. El nu a implinit inca 32 de ani si, desi nu sunt medic, eu sper sa joace din nou si sa o faca in tricoul nostru. Ronaldo este, poate, cel mai bun jucator pe care l-a avut Brazilia de la Pele incoace", a declarat pentru "Gazzetta dello Sport" Adriano Galliani, vicepresedintele lui AC Milan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.