Retrogradata in Liga a II-a si cu numele schimbat din FC National in Progresul Bucuresti, “bancarii” au din nou probleme pentru ca echipa de fotbal va fi data afara de pe celebra arena “Cotroceni”.

Cel putin asa sustine consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, care a declarat pentru Mediafax ca FC Progresul are datorii de 1,08 milioane de lei catre Banca Nationala - reprezentand chiria pe ultimele zece luni – si ca daca nu le va achita, atunci va parasi baza sportiva.

„Clubul respectiv are contract cu Banca Nationala si exista o clauza potrivit careia acest contract se reziliaza in cazul in care chiria nu este platita doua luni consecutive. Chiria nu a mai fost platita din mai 2007, iar valoarea a depasit un milion de lei (n.r. - 1,08 milioane de lei, aproximativ 300.000 de euro)“, spune Vasilescu.

Acesta a explicat ca valoarea lunara a chiriei, care include amortizarea, taxele si impozitele, este de 126.000 de lei, BNR nepercepand niciun ban in plus. Termenul dat de cei de la Banca Nationala pentru achitarea datoriei este 28 februarie data dupa care, daca banii nu sunt platiti, Progresul paraseste Cotroceniul.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.