In primul amical al zilei de ieri, ultima petrecuta in Antalya, dinamovistii s-au impus pe final in fata sud-coreenilor, golurile fiind realizate de Attoukouro, Vranjkovici si Florin Bratu.

Incepand de ieri, Cornel Dinu a lasat in urma functia de administrator delegat si a preluat-o pe cea de director tehnic, avand puteri depline din partea conducerii, alaturi de antrenorul principal, Cornel Talnar.

REVENIRI. Ultima zi a stagiului din Antalya a inceput cu un meci amical sustinut in fata formatiei sud-coreene Pohang Steelers. Prima repriza a readus cosmarul din precedentele partide: Romanovs a gafat, iar asiaticii au deschis scorul, “cainii‘‘ fiind fara replica. Dupa pauza insa, campionii au revenit si au castigat in final cu 3-1, prin reusitele lui Attou­koura (’55), tanarul atacant din Coasta de Fildes, promovat de la echipa secunda, fiind la primul gol pentru Dinamo, Vranjkovici (’82) si Florin Bratu, din penalty (’84). Noul director tehnic, Cornel Dinu, a declarat pentru Stirile Sportive ale Antenei 1 despre actuala sa pozitie: “Nu cred ca se poate vorbi de puteri depline. Eu am avut tot timpul putere la Dinamo, acum fiind vorba doar de o schimbare de functie‘‘.

TRANSFERURI. Trimis la echipa secunda dupa ce l-a facut nebun pe Cornel Dinu, John Galliquio este foarte aproape de a se intoarce in tara sa, Peru, la formatia Universitario de Deportes Lima. Conform cotidianului Libero, Galliquio ar agrea varianta, partile purtand deja discutii in acest sens. La capitolul transferuri, oficialii ros-albilor au reluat discutiile cu Jonathan McKain, mai ales ca fostul jucator al lui Poli Timisoara a devenit liber de contract. Aseara, Dinamo a mai jucat cu Rabotnicki, din Macedonia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.