Atacantul echipei AC Milan, Ronaldo, s-a accidentat ieri seara, in meciul terminat la egalitatea cu Livorno, 1-1, atacantul brazilian suferind o ruptura a tendonului rotulian al genunchiului stang, care il face indisponibil pentru acest sezon

Ronaldo s-a accidentat la trei minute de la intrarea pe teren, dupa un contact cu mijlocasul Vidigal, anunta NewsIn. Transportat la spitalul Galeazzi din Milano pentru analize, s-a constatat ca brazilianul a suferit o ruptura a tendonului rotulian de la genunchiul stang.

"Tuturor ne pare foarte rau de ceea ce i s-a intamplat lui Ronaldo. Nu pot spune daca s-a incheiat cariera lui, pentru ca doar timpul ne va spune acest lucru. Tot ce putem face noi pentru moment este sa fim alaturi de el. Imediat dupa meci, jucatorii s-au grabit sa plece de la stadion pentru a ajunge la spital la el. A fi alaturi de el este modul in care poti ajuta un jucator in astfel de momente", a declarat antrenorul lui AC Milan, Carlo Ancelotti.

In varsta de 31 de ani, Ronaldo se afla la AC Milan din ianuarie 2007, cand a fost transferat de la Real Madrid. Din cauza mai multor accidentari, atacantul brazilian a jucat doar in sase meciuri de campionat. Ronaldo a mai suferit doua accidentari grave la genunchiul drept in anii 1999 si 2000, in timp ce juca pentru Inter Milano.

Ronaldo a ales sa se opereze la Paris, la clinica in care s-a operat si in urma cu opt ani. Cel mai probabil, fostul castigator al Balonului de Aur va sta in afara gazonului noua luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.