Vicepresedintele echipei Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, ieri, ca a refuzat pana in prezent oferte in valoare totala de 15 milioane de euro pentru trei dintre jucatorii echipei si spune ca nici un fotbalist nu va mai parasi lotul.

„Apar discutii legate de cel mai valoros lot. Noi avem de departe cel mai valoros lot din Romania. Si va spun si de ce: pentru ca am vandut un singur jucator cu 5,4 milioane de euro. Asta inseamna valoarea unei echipe. Am oferte acum pentru 3 jucatori de 15 milioane de euro.

Dar nu le dam drumul, pentru ca asa am stabilit. Aici se vede valoarea unui lot. In schimb, am avut multe ghinioane cu ceva accidentari”, a declarat Turcu. Oficialul dinamovist a adaugat ca nici atacantul Ionel Danciulescu nu va pleca, in ciuda faptului ca are oferte din Rusia. „Nu pleaca nimeni, daca am spus ca nu pleaca, asa va fi. Noi avem lotul asigurat, ca si banca tehnica, de altfel. Cu asta punem punct!”

Turcu a mai spus ca nu se pune problema sa mai vina jucatori noi in Stefan cel Mare, pentru ca nu mai e timp pentru a fi testati.

Dinamo nu mai cumpara fotbalisti

Astfel, Turcu a dezminitit zvonurile conform carora atacantul Igor Bugaev de la Cernomoret Odessa ar fi ajuns la un acord de transfer cu Dinamo. In schimb, Dinamo se va uita mai mult la tinerii care joaca la echipa a doua. „Din punctul meu de vedere, nu cred ca se pune problema. Nu e nici vorba de asa ceva. Avem atacantii nostri si, daca era sa luam ceva, trebuia sa-l foloseasca in meciurile astea de pregatire.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.