Dupa hotararea fostului numar 1 mondial de a renunta la presedentia FRT, numeroase personalitati de marca au incercat sa-i schimbe decizia.
Conform sotiei lui Ilie Nas­ta­se, Amalia, care a interve­nit telefonic marti seara la Sport.ro, insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu, a incercat sa schimbe decizia de de­mi­sie. “Am inteles ca domnul pre­se­dinte a vorbit cu Ilie si i-a spus ca ar trebui sa-si regandeasca de­misia”, a dezvaluit Amalia Nastase.

SPRIJIN. Unul dintre oamenii cei mai afectati de hotararea lui “Nasty” este presedintele ANS, Octavian Belu. “Au fost opt ani de eforturi pentru construirea acestei academii, iar prin aceasta decizie s-a re­ve­nit cu cinci ani inapoi. Este foarte trist ca o asemenea personalitate este tratata in acest fel, este practic alungata. Pai, daca Ilie se duce la Roland Garros, il recunoaste o sala intreaga, este aplaudat la scena deschisa, fiindca numele lui impune respect. La toate turneele am auzit ca este aclamat, iar aici lumea isi bate joc de el”, a declarat Belu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.