Patronul Stelei a declarat ca va face numai jocuri de culise in retur pentru a lua campionatul, dar teama de a nu intra in colimatorul DNA il face sa fie ponderat. Oficialii CFR-ului cer ca gruparea din Ghencea sa fie depunctata.

Pe 2 martie va avea loc meciul-soc al Ligii I. Steaua va juca in Ghencea, cu CFR Cluj, si in opinia stelistilor aceasta partida va decide soarta campionatului. Patronul Stelei a recunoscut ca ar vrea sa ia campionatul prin manevre de culise, dar ii este frica de consecinte. „Daca imi garanteaza cineva ca nu ma prinde si ca nu am probleme cu DNA-ul, as cumpara tot ca sa iau campionatul, dar mi-e frica de justitie. De ce sa dau milioane, sa fac puscarie pentru fotbal si sa fiu de rasul curcilor?”, a declarat Gigi Becali.

Acesta a fost suspectat ca a „apasat pe butoane”, in sezoanele in care echipa sa a castigat titlul. Gigi a explicat ca a primit sfaturi in acest sens. „Mi-a spus si Piti, cand era antrenor la Steaua: „Bai Gigi, tu esti fraier! Daca nu faci aranjamente, nu castigi campionatul””, a spus Becali recomandarea primita de la actualul selectioner Victor Piturca, fost antrenor al Stelei. „Sunt curios care va fi reactia LPF si a FRF, pentru ca tot timpul sunt anumite personaje care jignesc. De vina nu sunt cei care arunca mizerii, ci aceia care ii tolereaza si ma refer la comisii”, a spus Iuliu Muresan, presedinte la CFR. „Depunctarea e singura solutie, ar avea efect, pentru ca sunt persoane pe care, daca le dai o amenda de 100.000 de euro, nu te-ar durea”, a continuat presedintele CFR.

Steaua, in castig
Patronul stelist, Gigi Becali, era multumit ca a cheltuit mai putini bani acum decat in vara. „Am dat iarna asta pe transferuri 2,5-3 milioane de euro, in vara, cand era Hagi, am dat 9 milioane, luam orice voia el. Doar pe Dayro Moreno l-am luat cu bani, restul sunt imprumutati, cu optiune de cumparare. Cred ca o sa activam optiunile peste sase luni, o sa-i tinem si mai dau 4-5 milioane. E bine cu Laca, dar daca nu ia locul 1 sau 2, e terminat”, a spus Becali.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.