Pentru Marius Lacatus, urmatoarele trei luni vor fi cruciale. „Fiara" trebuie sa duca echipa in Liga Campionilor, altfel va pleca din Ghencea. La emisiunea Fanatik Show de la Telesport, luni seara, finantatorul Gigi Becali nu s-a sfiit sa declare ca, daca ar putea, ar apela la „smecherii" si ar apasa pe butoane in acest retur de campionat, scrie Adevarul.

Steaua a achizitinat valori sud-americane si a obtinut rezultate excelente in partidele amicale. A fost de-ajuns pentru Gigi Becali de a-i trasa obiective lui Marius Lacatus. „Am mai mare incredere in Lacatus, pentru ca Lacatus este mai de calitate decit Olaroiu ca si caracter. Dar daca nu ia locul unu sau doi, nu il mai salveaza nimeni nici pe Lacatus“, a declarat finantatorul Stelei, care nu a renuntat la readucerea lui Olaroiu in Ghencea, anunta Cotidianul.

In acest sezon, Steaua a cheltuit pe transferuri circa trei milioane de euro, de trei ori mai putin decit sumele date in perioada de antrenorat a lui Gica Hagi. Potrivit Ziua, dupa 19 etape, Steaua se afla pe locul 4, la 8 puncte de liderul CFR Cluj si la 3 puncte de ocupanta locului 2, Rapid. " Am dat iarna asta pe transferuri 2,5-3 milioane de euro, in vara cand era Hagi am dat 9 milioane, luam orice voia el. Doar pe Dayro Moreno l-am luat cu bani, restul - imprumut, cu optiune de cumparare. Cred ca o sa activam optiunile peste sase luni, o sa-i tinem si mai dau 4-5 milioane. Oricum, garantez ca in cinci ani Steaua va avea numai jucatori romani."

Citeste si:

Patronul Stelei nu se opreste aici cu declaratiile socante. Dupa scandalul cu CFR-ul, si amentarile la adresa lui Lacatus, Becali isi aminteste si de nasul sau, Giga Hagi. „Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el. Lasa-l naibii pe Hagi, ca nu ma mai intereseaza de Hagi”, a spus el, adaugand ca varul sau, Ioan Becali, are o relatie buna cu Hagi, insa nu este „foarte bun prieten, deoarece nu sunt pe aceeasi lungime de unda”, citeaza Gandul.