Echipa de fotbal Rapid Bucuresti a fost invinsa de formatia bulgara Lokomotiv Sofia cu scorul de 4-3 (2-2), marti, intr-un meci amical jucat la Larnaca, in Cipru.

Este a doua oara in trei zile cand Rapidul pierde in fata unei formatii din Bulgaria. Dupa 2-3 cu Levski Sofia, duminica, rapidistii au fost depasiti din nou de o formatie bulgara, Lokomotiv, care a eliminat in toamna Otelul Galati din Cupa UEFA.

Potrivit Jurnalul National, marcatorii giulesteni sunt: Emil Dica (15 - dintr-un penalty scos de Pancu si 80 - dintr-un penalty scos de Griffiths) si Cristian Sapunaru (17). Bulgarii, cu acelasi joc binecunoscut, dur, obstructionist si speculativ, au punctat de patru ori, prin Dobrev (10), Baldovaliev (30), Dafcev (48, din penalty) si Antunovic (50). Maftei a fost cel mai slab jucator de la Rapid, dand senzatia ca joaca mereu pentru adversari, comite greseli grave printre care si cea de la golul secund al lui Lokomotiv. Rudimentar si neatent, capitanul “visiniilor” a semanat pa­ni­ca in propriul compartiment de fie­care data cand s-a aflat la minge. In atac a fost de retinut doar risipa de efort a lui Griffiths, australianul scotand cel de-al treilea penalty pentru Rapid in tot atatea partide amicale disputate in Cipru.

Oficialii echipei nu sunt ingrijorati inca. Este al doilea esec al trupei pregatite de Mircea Rednic in fata unei formatii bulgaresti in doar doua zile. „Nu sunt ingrijorat. Am avut initiativa, dar am luat usor golurile“, a spus Mircea Rednic, care s-a plans de jocul dur, in opinia sa, al bulgarilor. “Mai bine sa pierdem in amicale decat in meciurile oficiale. Se joa­ca foarte dur in aceste partide si este firesc ca jucatorii sa se fereasca”, citeaza Evenimentul Zilei.

Mircea Rednic a folosit echipa: Marinescu (Andrade, 46; Marinescu, 90) - Sapunaru, Maftei, M. Constantin (Leonard, 46), Bozovic (I. Stancu, 46) - C. Lazar (N. Grigore, 46) - E. Dica, Pancu (Burdujan, 65), st. Grigorie, Cesinha (Griffiths, 55) - Boya (Despotovic, 46), relateaza Romania Libera.

Rapid mai are programat in turneul din Cipru doar un meci amical, joi, cu Seriff Tiraspol (Republica Moldova). Potrivit Ziua, Rapidul inceraca zilele acestea sa perfecteze transferurile a trei jucatori portughezi, Vasco Miguel Lopes Matos (27 de ani), de la divizionara secunda Beira Mar, de Vitor Vinha de la Academica Coimbra si de Joao Paolo de la Uniao Leria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.