Am refuzat o oferta din Rusia, de 3,5 milioane, pentru Nicolita. Le-am spus ca, daca dau 5 milioane, sa zicem ca ma debarasez de el. Pe stanga e Mendoza, iar pe dreapta avem doua solutii sa-l inlocuim pe Nicolita. Daca il dau, il dau eventual sa ofer o sansa si altui jucator", a spus Becali la emisiunea "Fanatik".

Nu mai e Olaroiu favoritul...
Gigi Becali a afirmat ca il apreciaza ca om pe antrenorul Marius Lacatus mai mult decat pe fostul tehnician Cosmin Olaroiu. "Am mai mare incredere in Lacatus, e de mai mare calitate decat Olaroiu ca si caracter. Daca nu ia locul 1 sau 2, nu-l mai salveaza nimeni nici pe Lacatus. El stia lucrurile astea, asa lucrez eu. Am dat iarna asta pe transferuri 2,5-3 milioane de euro, in vara, cand era Hagi, am dat 9 milioane, luam orice voia el. Doar pe Dayro Moreno l-am luat cu bani, restul -imprumut, cu optiune de cumparare. Cred ca o sa activam optiunile peste sase luni, o sa-i tinem si mai dau 4-5 milioane. Oricum, garantez ca in cinci ani Steaua va avea numai jucatori romani", a spus Becali.

Hagi, in familia Becali
Gigi Becali a vorbit din nou despre fostul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, spunand ca nu l-a "tocat" cu nimic, ci la momentul respectiv a spus doar lucruri reale. "Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el. Lasa-l naibii pe Hagi, ca nu ma mai intereseaza de Hagi", a spus el, adaugand ca varul sau, Ioan Becali, are o relatie buna cu Hagi, insa nu este "foarte bun prieten, deoarece nu sunt pe aceeasi lungime de unda". Oficialul stelist a mentionat ca, din familia sa, impresarul Victor Becali este "mai prieten" cu Hagi.