Pilotul de motociclism Valentino Rossi a ajuns marti la un acord cu fiscul italian, urmand sa achite 35 milioane de euro pentru veniturile obtinute in perioada 2001-2006, informeaza cotidianul Gazzetta dello Sport.

Rossi a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul fiscului italian din Pesaro, ca este fericit ca acest conflict a fost rezolvat. "Sunt fericit ca acest conflict a fost rezolvat si voi putea sa ma concentrez pe munca mea. Am decis sa revin in Italia, desi Londra este un oras interesant. Vreau sa stau mai mult timp cu familia si cu prietenii mei", a spus Rossi.

Fiscul italian reclama de la Valentino Rossi, in cazul caruia a sesizat Parchetul, 112 milioane de euro, suma ce include si dobanzile si penalitatile acumulate din 2004 pana in prezent, dupa ce timp de cinci ani sportivul nu a declarat o parte din venituri.

Pilotul in varsta de 29 de ani, care si-a mutat domiciliul in Marea Britanie in anul 2000, nu ar fi declarat o mare parte a veniturilor obtinute din activitati prestate in Italia, mai ales din publicitate.
Septuplu campion mondial la motociclism viteza, Valentino Rossi este unicul campion din istorie care a castigat titlul mondial la toate clasele existente.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.