Gigi Becali ii jigneste in ultimul hal pe oficialii CFR-ului, totul fiind un razboi psihologic inaintea meciului direct, in care se va decide titlul. Ardelenii pun aceste manifestari pe seama faptului ca patronul stelist nu are scoala.

In etapa a doua din retur, pe 2 martie, va avea loc un meci-soc, considerat cat un campionat de catre seful gruparii din Ghencea. Steaua va intalni pe CFR Cluj, in Ghencea, intr-o partida care va decide intr-o proportie covarsitoare campioana acestui sezon. Razboiul psihologic a inceput deja, Gigi Becali declarand ca este sigur ca va castiga in Ghencea, apoi va lua titlul. Ieri, boss-ul Stelei a iesit la rampa cu o noua serie de declaratii agresive.

„Niste fraieri!”

„Ma intrebati pe mine de oficialii lui CFR Cluj... Eu, ii respect pe jucatori, ce sa vorbesc eu de oficialii lui CFR? Un taran si un comunist! Eu recunosc, sunt oier, dar m-am emancipat. Aia sunt prea prosti pentru mine, sunt niste papagali, niste fraieri, care nu stiu sa se imbrace. Si cand eram oier, ma imbracam superelegant. Ei, mai intai sa-si cumpere haine, si apoi sa vorbeasca despre fotbal”, a spus patronul stelist despre Arpad Paszkany si Iuliu Muresan. „Asta este nivelul lui de cultura, nu am ce sa ii spun. El este un domn, iar noi niste tarani. Nu hainele il fac pe om, chiar daca el critica modul in care ne imbracam. Hainele nu te schimba. Ii doresc sa faca atata scoala cat am facut eu, si apoi sa vorbeasca despre noi. Banii nu iti dau cultura. Degeaba e bogat”, a spus presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, despre patronul stelist.

Strainii vor disparea de la Steaua

Gruparea din Ghencea si-a regasit cadenta dupa infuzia de sange sud-american. Totusi, patronul Gigi Becali nu pare atat de incantat de invazia strainilor in lotul Stelei. „A fost o situatie speciala acum ca avem atatia straini. Pe viitor vor fi maximum 3-4, restul vor fi romani. Ma bazez pe juniorii care vin tare din urma. N-am investit degeaba in ei. Nu mai spuneti superechipa Stelei, va fi in 3-4 ani, cand vin tinerii din urma”, a spus Becali.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.