Cosmarul lui Mirel Radoi a inceput in vara lui 2006. Nemaisuportand durerile de la genunchiul drept, stelistul a acceptat o interventie chirurgicala la clinica Izokinetic din Bologna. A fost inceputul a 12 luni de indisponibilitate in urmatorul an si jumatate.

La perioada de pauza s-au adaugat alte doua luni in care Steaua s-a aflat in pauza competitionala. Prin urmare, dupa un calcul simplu, rezulta ca Radoi a jucat partide oficiale in doar patru luni din ultimele 18!

Accidentat la ambii genunchi, Radoi va avea dificultati reale de a mai prinde un contract la o vreo echipa puternica din strainatate, tinand cont de controalele medicale riguroase. Radoi nu a jucat decat doua partide in Liga Campionilor, in 2006, prea putine pentru a-i creste cota.

Este accidentat din nou

Dupa cinci luni de indisponibilitate, Mirel Radoi a dat iar emotii in cantonamentul din Cipru, unde a suferit o intindere. Jucase doar o partida amicala in Spania, contra Wislei Cracovia. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca staff-ul tehnic al ros-albastrilor trebuie sa aiba mai multa rabdare pana sa-l introduca pe Radoi intr-o partida, fie ea si amicala.

Ienei: „Doctorul este chiar el"

Printre oamenii de fotbal, parerile sunt impartite.
Reputatul tehnician Emeric Ienei crede ca Radoi isi mai poate demonstra clasa, dar numai daca se reface suta la suta dupa aceasta accidentare: „Poate a­parea o teama, din instinctul de conservare, dar are 27 de ani si, deo­camdata, este un jucator valoros.

Doar el stie cel mai bine ce simte pentru ca primul doctor este insusi jucatorul. Este foarte important sa nu se minta singur din dorinta de a juca cat mai repede", a declarat Emeric Ienei, care mai crede ca Radoi isi poate mentine suprematia in vestiar doar reincepand sa joace la nivelul sau obisnuit.