Cotidianul "Il Giornale" a scris ca fundasul Cristian Chivu a gresit multe baloane in partida pe care echipa Internazionale Milano a castigat-o duminica in deplasare cu scorul de 2-0 in fata formatiei Catania, in etapa a XXII-a a campionatului Italiei. Daca acest cotidian l-a notat cu 5 pe internationalul roman, considerandu-l cel mai slab jucator de la invingatori, alaturi de Burdisso, Jimenez si Cruz, agentia Datasport si cotidianul "Corriere Canadese" i-au urcat putin cota, la 5,5. "Putin dezorientat, Chivu a gresit multe baloane si nu si-a pus in valoare personalitatea prin care de obicei facea diferenta. A inceput ca mijlocas stanga, a fost retras in defensiva, dar pana la urma a fost schimbat cu Suazo, omul care a schimbat soarta partidei", au fost comentariile la adresa capitanului echipei nationale a Romaniei.

Cu toate acestea, Cristi Chivu ramane unul dintre cei mai apreciati jucatori ai campioanei Italiei si este considerat, atat de presa, cat si de coechipieri un lider innascut si un fotbalist de mare valoare.
Golurile nerazzurrilor au fost reusite de Cambiasso ('64) si Suazo ('67). Inter continua sa fie lider in urma acestei etape, cu 56 de puncte, urmata de AS Roma, 48 de puncte, si Juventus Torino, 44 de puncte.