In preajma 16-imilor Cupei UEFA, italienii de la Fiorentina se afla intr-o situatie delicata, ei fiind cel mai probabil lipsiti de aportul unuia dintre cei mai prolifici atacanti din Il Calcio.

Romanul Adrian Mutu este incert pentru meciul de joi cu Rosenborg, din cauza unor probleme musculare a caror cauza nu s-a stabilit oficial de catre staff-ul medical al echipei din Florenta.

Conform site-ului oficial al echipei sale, antrenorul Prandelli nu a aflat inca daca ii poate folosi in meciul de joi pe Adrian Mutu si Fabio Liverani. Romanul a evoluat pentru Romania in meciul amical cu Israel si nu a fost folosit in ultima partida a Fiorentinei din Serie A, impotriva Atalantei, scor 2-2.

Atacantul roman va fi supus unui consult amanuntit, intreaga echipa medicala depunand eforturi pentru a-l face pe starul de la Fiorentina sa realizeze deplasarea la partida din Cupa UEFA.

Fiorentina va evolua joi, in deplasare, impotriva lui Rosenborg, intr-o partida care va avea loc pe stadionul Lerkendal din Trondheim, contand pentru prima mansa a 16-imilor de finala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.