Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat astazi ca, peste cativa ani, formatia sa va fi formata cu preponderenta din jucatori romani, pentru a oferi solutii echipei nationale a Romaniei, iar strategia din aceasta iarna bazata pe fotbalisti strani este una de conjunctura.

"Jucatorii straini au fost adusi ca nu mai erau solutii. Ei sunt o solutie de moment. Peste trei-patru ani, veti vedea o echipa a Stelei formata in majoritate din jucatori romani. Mircea Sandu are dreptate, mai trebuie sa crestem si jucatori romani pentru echipa nationala. Daca si Steaua, care e simbolul Romaniei, va merge pe jucatori straini, unde ajungem? Toata lumea e entuziasmata acum de jucatorii straini veniti la Steaua si eu sunt, pentru ca joaca bine, dar una e una, si alta e alta. Pe viitor vor fi maximum trei jucatori straini de valoare in echipa Stelei", a declarat Becali.

Steaua a transferat in aceasta iarna cinci jucatori straini, columbienii Dayro Moreno si Pepe Moreno, peruanul Andres Mendoza, francezul Habib Habibou si nigerianul Dino Eze. Ei se alatura celorlalti trei jucatori straini prezenti in lotul lui Marius Lacatus, columbianul Zapata, nigerianul Emeghara si polonezul Golanski.

"Steaua nu e chiar asa cum s-a scris. Nu e Steaua fantastica, super Steaua. Nu e ceea ce vreau eu. O sa mai dureze trei-patru-cinci ani pana va fi ceea ce vreau eu. Pana acum am castigat din entuziasm, pe daruire, cu sabia lui Becali, dar de acum trebuie sa aducem si valoare, pentru ca ati vazut ce se intampla in Liga Campionilor", a mai precizat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.