Dinamo si Rapid au fost invinse ieri, in partidele amicale pe care le-au desfasurat in Cipru, de formatii din Bulgaria.

Campioana, Dinamo, a fost umilita de Litex Loveci (locul 7 in Bulgaria), care a invins cu 5-2! In prima repriza, incheiata cu scorul 0-1, Cornel Talnar i-a folosit pe Lobont - Stoican, Moti, Pekarici, Pulhac - Torje, Ropotan, Adr. Cristea, Bostina - Bratu, Miranda, adica echipa-tip care, se pare, este pregatita pentru retur! Dupa pauza au jucat Lobont - Stoican, Goian, Izvoranu, Musat - Zicu, Ropotan, Vranjkovici, C. Munteanu - Danciulescu, L. Ganea, scorul ajungand la 2-5! Un jucator bulgar, Bibiskov, a marcat de patru ori, in timp ce golurile dinamovistilor au venit la 0-3, fiind marcate de Danciulescu si Zicu, relateaza Romania Libera.

In ciuda infrangerii usturatoare, venita pe fondul altor esecuri similare in meciurile amicale precedente, actionarul dinamovist Vasile Turcu nu s-a aratat ingrijorat de forma echipei.„Nu sunt suparat. Echipa este in formare, avem si cativa jucatori noi, suntem in perioada de pregatire, mai avem de jucat. Cred ca in urmatoarele meciuri domnul Talnar o sa joace doar cu titularii. Insa este important sa invatam o lectie de agresivitate de la bulgari. Mi-a placut cum au tratat ei meciul. Ar trebui sa invatam si noi din rautatea lor pozitiva. Chiar nu sunt suparat de acest esec”, citeaza Gandul.


Nici Rapidul nu a fost mai norocoasa, trupa lui Micea Rednic fiind invinsa cu 3-2 de Levski Sofia, locul 4 in tara vecina. Giulestenii au inceput cu Andrade - I. Stancu, Maftei, Leonard, Bozovici - Grigore - Dica, Herea, Griffiths - Despotovici, Burdujan. Dupa ce Emil Dica a deschis scorul din penalty, bulgarii au punctat de trei ori si au condus cu 3-1 la pauza. In repriza a doua au mai intrat Marinescu, Costin Lazar, Marius Constantin, Boya, Pancu, Grigorie, Rubins, Sapunaru si Cesinha, dar singura realizare a rapidistilor a fost golul lui Boya, care a fixat proportiile infrangerii la 2-3. De mentionat ca, de azi, portarul Danut Coman va efectua in Belgia un control medical amanuntit la umarul drept, unde inca resimte dureri in urma accidentarii suferite la finalul primei parti a campionatului. Rednic l-a testat in acest meci pe mijlocasul leton Andrej Rubins, sosit in probe la formatia giulesteana, scrie Ziua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.