Catalin Morosanu s-a tinut de cuvant si l-a invins, sambata noapte, pe turcul Erhan Deniz, in cadrul galei K1 de la Budapesta.
S-a calificat astfel in competitia de la Amstedam (din 26 aprilie), considerata ultima treapta inaintea finalei din Japonia. Moldoveanul nostru, alias “Moartea din Carpati”, si-a dominat adversarul in prima si in a treia runda, in timp ce turcul a avut o revenire in repriza a doua si a punctat de mai multe ori. La capatul celor trei runde, arbitrii au considerat ca meciul este egal si are nevoie de o repriza suplimentara. Sleiti de puteri, ambii luptatori au facut eforturi pentru a se tine pe picioare, dar romanul a dat drumul mai mult la brate, fiind asadar invingator in unanimitate. “Eu voi lupta pana voi muri si daca va fi sa mor in ring atunci e bine. Loviturile turcului nu m-au durut, eu am jucat rugby si picioarele mele sunt puternice. Vreau ca pumnii mei sa devina si mai puternici si cand ma voi intoarce in Romania voi manca doi porci”, a spus la finalul confruntarii romanul nostru. (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.