Cu victorii pe linie in cadrul stagiului de pregatire din Cipru, “ros-albastrii” vor ajunge azi in cantonamentul din Antalya, acolo unde se va sta pana la 16 februarie.
In Turcia, trupa lui Marius Lacatus va sustine doar doua partide de verificare: miercuri, impotriva muntenegrenilor de la FK Zeta, si vineri, contra echipei japoneze Jef United Ichihara. De remarcat ca la pregatirile Stelei va reveni si capitanul Mirel Radoi, care a ratat pregatirile din Cipru din cauza unor probleme musculare. “Cred ca Radoi va intra in al doilea joc amical din Turcia”, a dezvaluit Lacatus. “In aceste doua jocuri s-ar putea cristaliza formula de baza pentru retur. Deocamdata nu pot spune ca m-am decis in pri­vinta aceasta”, a declarat Lacatus. In linii mari, echipa cu care Steaua va aborda partea a doua a sezonului va fi urmatoarea: Zapata - Golanski, D. Goian, Ghionea, Emeghara - Nicolita, Ov. Petre, Mendoza - N. Dica, Pepe Moreno, Dayro Moreno.

RABDARE. Intrebat daca isi va stimula jucatorii pentru perioada de pregatire conform obiceiului de la Dinamo, Lacatus a raspuns: “E treaba lui Dinamo cum isi sti­mu­leaza jucatorii. La Steaua, valoarea noastra si numarul de jucatori sunt cel mai mare stimulent, e un concurs pentru a prinde tricoul de titular. Concurenta, acesta e stimulentul cel mai bun. Sunt multumit de joc, am mai spus. Trebuie sa avem rabdare cu noile achizitii, sunt sigur ca pot da mai mult decat au dat pana acum. In momentul cand vor da maximum din calitati si vor juca pentru echipa vor dovedi ca sunt jucatori de mare valoare”, a explicat Lacatus. Presedintele Consiliului de Admi­nistratie, Valeriu Arga­seala, a lamurit si situatia francezului Habibou: “Habibou se simte foarte bine. E inca un copil. Cred ca aceasta accidentare l-a marcat si i-a schimbat modul de a vedea fotbalul. Mi-a spus ca nu era inca pre­gatit pentru un asemenea contact”. La fel ca si Mirel Radoi, francezul Habib Habibou isi va relua in cantonamentul din Antalya pregati­rile alaturi de coechipierii sai. Totusi, exista sanse ca jucatroul in varsta de 21 de ani sa nu poata fi folosit in nici unul dintre cele doua meciuri amicale din Turcia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.