«Jo Jo» Dan il va infrunta pe Raul Balbi pentru centura NABA la box.

Pugilistul argentinian Raul Horacio Balbi a acceptat sa se bata din nou in Romania, impotriva lui Ionut Dan Ion, alias „Jo Jo Dan“, in gala din 29 martie, care va fi gazduita de Sala Polivalenta, din Bucuresti, scrie Evenimentul Zilei.

Potrivit Gardianul, Raul Balbi a mai luptat de doua ori impotriva lui Leonard Doroftei. Prima oara, Doroftei l-a invins pe Balbi, care era campion mondial en-titre la versiunea WBA, intr-un meci disputat la data de 5 ianuarie 2002 la San Antonio. Apoi, la data de 31 mai, la Sala Ioan Kunst Ghermanescu, Doroftei si-a aparat titlul mondial la categoria semiusoara. Adrian Diaconu va boxa, la data de 29 ianuarie, pentru titlul de campion mondial interimar la versiunea WBC
impotriva americanului Chris Henry.

Revenit in Romania, dupa o pauza de 6 ani, va boxa in cadrul galei de la 29 martie, impotriva unui alt roman, Ionut Ion. Jo Jo Dan (n.r. Ionut Ion)care isi va pune in joc centura NABA (n.r.- North American Boxing Assosiation). In cadrul aceleiasi gale, Adrian Diaconu va lupta pentru titlul de campion mondial interimar WBC, anunta Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.