Echipa feminina Oltchim Rm. Valcea a terminat la egalitate, 28-28, primul meci din grupa principala 1 a Ligii Campionilor, disputat aseara, in deplasare, cu FC Nrnberg.

Dupa o prima repriza fara surprize, handbalistele s-au desprins la patru goluri, dar au fost egalate cu doua secunde inainte de final. Jocul, disputat in deplasare, a fost mai dificil decat se asteptau valcenii.

Romancele au dominat cea mai mare parte a meciului, dar s-au relaxat, permitandu-le nemtoaicelor sa egaleze cu doua secunde inainte de final. Desi au condus in cea mai mare parte a timpului, gazdele au revenit si au preluat conducerea, 26-25, cu cinci minute inainte de final. Potrivit Adevarul, romancele au fost din nou aproape de victorie, dar gazdele au reusit sa egaleze in ultima secunda de joc.

Evenimentul Zilei relateaza ca, urmatoarea partida in Liga Campionilor pentru fetele lui Tadici va avea loc pe 15 februarie, pe teren propriu, contra echipei HC Lada Togliati, din Rusia.

As­tazi si maine, alte sase echipe romanesti vor disputa meciurile tur din optimile de finala ale cupelor eu­ropene. In Cupa Cupelor, baietii de la Steaua joaca azi (17:00, Sport.ro), in deplasare, cu puternica formatie ungara Veszprem, venita din Liga Campionilor, care are inregimentati doi jucatori romani, Ferenc Ilyes si Marian Cozma. Tot la masculin, dar in Challenge Cup, UCM Resita va primi, maine (11:00, Sport.ro) vizita croatilor de la Moslavina Ku­tina. La feminin, in Cupa Cu­pe­lor, “U” Jolidon Cluj va juca duminica, acasa (16:30), cu Naisa Nis (Serbia), intr-o reeditare a finalei de anul trecut a Challenge Cup, ad­judecata de ex-iugoslave, iar Rulmentul va intalni, in deplasare (19:00), pe Debrecen (Ungaria). Ambele meciuri vor fi transmise de Sport.ro. In Challenge Cup, azi se disputa meciul Zora Olomouc (Cehia) - Dunarea Braila (18:30), iar maine (11:00) e programata partida Tomis Constanta - ABU Baku (Azerbaidjan), informeaza Jurnalul National.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.