Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat ca jucatorii formatiei FC Barcelona, Ronaldinho si Eto'o, nu au loc la gruparea madrilena, informeaza Marca. "Noi avem doi dintre cei mai buni atacanti din lume, Raul si Ronaldo si este foarte dificil sa spui ca unul dintre ei ar trebui sa plece pentru a veni Eto'o. Noi am luat o decizie in cazul lui Eto'o si am face la fel. Nici Ronaldinho nu are loc la Real Madrid si nici nu exista posibilitatea ca el sa vina aici", a spus Perez.

Presedintele gruparii madrilene a recunoscut, in interviul acordat postului Radio Nacional, ca va face schimbari in echipa. "Unii vor pleca si cu siguranta vor veni altii. Ma bucur ca atat Joaquin, cat si al-""''ti jucatori si-au manifestat dorinta de a face parte din clubul nostru", a spus Perez. Real Madrid joaca maine, de la ora 20,00, derbiul campionatului spaniol, cu formatia FC Barcelona.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.