Englezul Andy Wain, arbitrul care s-a eliminat singur de pe teren in timpul unui meci din campionatul de amatori al Angliei, a fost suspendat pe viata de Comisia de Arbitri din cadrul Federatiei Engleze de Fotbal, a anuntat cotidianul The Sun.

"Sunt distrus. Mi-am dedicat toata viata pentru ajutarea fotbalistilor amatori si acum am fost exclus din fotbal. Se pare ca atunci cand esti fotbalist in Premiership poti sa te bati pe teren in fata a milioane de telespectatori si sa scapi cu o amenda echivalenta cu salariul pe sase saptamani. In schimb, eu am pierdut sansa de a mai fi implicat in sportul pe care-l iubesc. Este dezgustator", a declarat Wain. Potrivit The Sun, arbitrului in varsta de 39 de ani i s-a comunicat ca poate face apel la decizia luata, joi, de FA.

CONFLICT CU PORTARUL

In luna ianuarie, Wain s-a eliminat singur de pe teren la meciul dintre formatiile Peterborough North End si Royal Mail AYL, din campionatul de amatori al Angliei. "Wain, in varsta de 39 de ani, a ridicat cartonasul rosu in directia sa, dupa ce si-a pierdut calmul din cauza unui jucator. El a uimit spectatorii si s-a indreptat spre vestiare, cu capul plecat in urma unui conflict cu portarul Richard McGaffin", a notat cotidianul Daily Mirror la o zi dupa acest incident.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.