Atacantul argentinian Osvaldo Miranda (23 de ani) a fost transferat ieri de Dinamo de la Gimnasia de Jujuy pentru 1,2 milioane de euro.

Fotbalistul a fost prezentat ieri oficial, odata cu semnarea pe trei ani si jumatate a contractului (salariu de 150.000 de euro pe sezon). Varful sud-american a primit tricoul cu numarul 9, purtat in trecut de Claudiu Niculescu. “Sunt fericit. Culio, de la CFR, mi-a spus ca n-o sa-mi para rau daca voi veni aici. Am aflat ca Niculescu a fost un idol la Dinamo. Eu voi fi noul Niculescu! Stiu si despre rivalitatea cu Steaua. Trebuie sa castigam acest 'clasico>>“, a declarat pentru Evenimentul Zilei, Osvaldo Miranda.

Miranda (1,90 metri), care a evoluat pana acum pentru Gimnasia in 16 partide si a marcat patru goluri, i-a costat pe campioni un milion de euro. Jucatorul va primi un salariu anual de 300.000 de euro, informeaza Adevarul.

Cu o zi inainte de semnarea contractului, Dinamo anuntase si finalizarea negocierilor pentru transferurile sarbilor Nino Pekaric (Vojvodina Novi Sad, 25 de ani, contract pe patru ani), pentru 650.000 de euro, si Marko Zoric (Genclerbirligi, 27 de ani, contract pe trei ani), pentru 200.000 de euro, ambii fundasi centrali. Potrivit Ziua, Pekaric va incasa 160.000 de eruo pe an, iar Zoric va fi platit cu 120.000 de euro pe sezon.

Argentinianul Osvaldo Miranda (23 de ani) a fost cumparat de echipa de fotbal Dinamo pentru a incerca sa umple golul lasat in atac de plecarea lui Claudiu Niculescu la MSV Duisburg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.