Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat joi, agentiei NewsIn, ca nu este interesat sa cumpere clubul Rapid, negand astfel informatia aparuta in presa centrala.

"Nu am niciun interes sa cumpar clubul Rapid. Nu m-a interesat si nici nu mi s-a propus sa cumpar. Eu mi-am platit taxa pe prostie in urma cu multi ani. In plus, chiar nu ma pricep la fotbal, iar eu nu ma bag acolo unde nu ma pricep", a spus Vantu.

Informatia potrivit careia George Copos a vandut clubul Rapid unui om de afaceri a aparut miercuri pe blogul jurnalistului Dan Andronic, fara ca acesta sa precizeze insa persoana care va deveni noul patron al clubului giulestean. Stirea a aparut apoi in editia tiparita de joi a "Gazetei sporturilor", care, sub titlul "Ia Vantu Rapidul?", a notat ca "omul de afaceri a avut negocieri cu Copos pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni, dar nu s-a ajuns la un acord". Sursa citata mentioneaza ca negocierile nu au fost finalizate, deoarece "Copos a cerut 30 de milioane de euro, in vreme ce Vantu a propus 20 de milioane".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.