Optimismul si dorinta de a reprezenta Romania cu succes in elita tenisului mondial sunt cele doua repere ale jucatorilor si antrenorilor care ne vor reprezenta la Sibiu, la sfarsitul saptamanii, in primul tur mondial al Cupei Davis.
In prima conferinta oficiala a echipei Romaniei, Andrei Pavel a declarat ca, “potrivit antrenorilor, avem sanse 100%, iar daca este dupa noi, jucatorii, avem sanse o mie la suta”, lasand totusi sa se inteleaga ca intregul staff romanesc este constient de pozitiile ocupate de jucatorii francezi in clasamentul ATP.

125 DE MILIOANE DE EURO. Aceasta este suma care lipseste Romaniei pentru a reintra si ramane in elita tenisului mondial, a declarat antrenorul Florin Segarceanu. “Romania ocupa un meritoriu loc 16 in clasamentul mondial, in conditiile in care nu avem o baza sportiva si de selectie macar la nivelul anilor '90. Nu uitati ca in ultimii ani am fost si pe locul 8 fara sa fim Franta, care are un 'Roland Garros>> si investitii de zeci de milioane de euro”, a spus Segarceanu. “Noi venim la lotul national decisi sa ne batem pentru Romania, pentru ca este o onoare sa ne reprezentam tara in competitii la toate nivelurile”, a spus Andrei Pavel


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.