In timp ce adversarele s-au intarit cit se poate de serios in compartimentul ofensiv, Rapid a ales sa se desparta de un atacant, desi nu are abundenta de "virfuri" in lot (Boya, Despotovici, Burdujan si Raduta). Ieri dimineata, Mircea Rednic l-a anuntat pe Mugurel Buga ca nu mai intra in vederile sale, fotbalistul brasovean fiind liber sa-si caute o alta echipa.

Explicatia oferita de "Puriu" a fost aceea ca "Buga nu mai intra in planurile mele tactice. Nu am avut niciun incident cu el, dar am renuntat la serviciile sale pentru ca a venit Pancu. Eu am gindit profesionist si nu cu sufletul. Nu vreau sa-l incurc, Buga trebuie sa joace, nu sa stea pe bara la Rapid".

Insa, din cite se pare, Rednic este foarte aproape de a aduce in Giulesti un atacant din strainatate, numele vehiculate pentru a imbraca tricoul "alb-visiniu" fiind cele ale lui Ibrahim Salou si Joao Paolo. Saptamina trecuta, antrenorul "feroviarilor" a mers in Belgia, acolo unde a discutat personal cu Salou despre venirea sa la Rapid. Mai mult, in timpul stagiului de pregatire din Portugalia, Mircea Rednic s-a interesat si de situatia contractuala a lui Joao Paolo, virful portughezilor de la Uniao Leiria. Varianta cea mai plauzibila ramine cea a lusitanului, aceasta fiind confirmata si de Grigore Sichitiu: "Prioritar pentru noi ramine achizitionarea unui mijlocas dreapta si a unui atacant. Mircea Rednic l-a vazut pe Joao Paolo la un meci din campionat si i-a placut foarte mult de el. Zilele urmatoare incepem negocierile pentru transferul sau".

Nicolae Manea: "A vrut sa plece in alta parte"

Nicolae Manea a prezentat, ieri, o alta versiune legata de despartirea Rapidului de Mugurel Buga. Directorul tehnic al giulestenilor a declarat ca fotbalistul si-a dorit sa se transfere la alta echipa, nicidecum ca Mircea Rednic l-ar fi dat afara: "In acest moment, Buga este liber sa joace unde vrea, poate sa-si caute orice formatie doreste. La dorinta lui, se afla pe lista de transferuri. Rednic a vrut sa-l ia in cantonament in Cipru, dar a refuzat, spunind ca doreste sa plece in alta parte".

Razvan Lucescu il asteapta la Brasov

Cit timp era antrenor in Giulesti, Razvan Lucescu nu s-a ferit niciodata sa recunoasca faptul ca Mugurel Buga este unul dintre preferatii sai. De altfel, sub comanda actualului "principal" de la FC Brasov, cel supranumit "Pele" a avut cele mai bune evolutii din cariera, iesind golgeter in Cupa UEFA, unele dintre golurile sale raminind memorabile, cum ar fi "calciiul" de 2-0 din victoria cu SV Hamburg. Astfel, nu este exclus ca Buga sa ajunga sub Timpa, la Brasov, alegind aceeasi solutie ca si Mariua Maldarasanu, alt giulestean pus pe liber de Rednic in aceasta iarna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.