Capitanul-nejucator Guy Forget crede ca numarul 1 din echipa Romaniei poate invinge orice jucator din lume daca prinde o zi buna.

Inainte de venirea in Romania, pentru partida de Cupa Davis de la Sibiu, echipa Frantei a organizat o conferinta de presa la arena Roland Garros, din Paris. Cu aceasta ocazie, capitanul francezilor, Guy Forget, a declarat ca intalnirea cu Romania este periculoasa deoarece se disputa la Sibiu.

„In primul rand, sunt ingrijorat ca partida se joaca in Romania, iar, pentru a invinge, jucatorii mei trebuie sa evolueze ca la Australian Open. In al doilea rand, imi est­e teama de Pavel.

Cunosc bine genul acesta de jucatori si stiu ca sunt in stare sa faca jocuri exceptionale. Pavel este un tenismen complet care poate invinge orice jucator din lume daca prinde o zi buna", a declarat Guy Forget, care crede ca tricolorii vor juca la capacitate maxima tocmai datorita faptului ca nu au ce pierde, ei nefiind favoriti.

Bilete vandute ca painea calda

Cele 200 de tichete pentru meciul de Cupa Davis dintre Romania si Franta, care pana la urma au fost numai 100, au fost puse in vanzare ieri, la Sala Transilvania din Sibiu si s-au dat in numai 20 de minute.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.