Isteria generata la Sibiu, luni dimineata, de numarul mic de bilete pus in vanzare pentru public, pare sa-i fi speriat pe oficialii FR Tenis, directorul de marketing Cosmin Hodos anuntand ca vor mai fi scoase la vanzare inca o suta de tichete pentru intalnirea de Cupa Davis dintre Romania si Franta.
Imaginile de cosmar cu romanii bulucindu-se pe la cozi cu noaptea-n cap pareau a fi de domeniul trecutului pana luni dimineata, cand fanii sibieni si-au adus parca aminte de mai vechiul obicei mioritic si s-au calcat in picioare in fata casei de bilete a Salii Sporturilor "Transilvania" pentru a obtine macar un tichet la intalnirea de Cupa Davis dintre Romania si Franta.

Si cum organizatorii n-au pus in vanzare pentru public decat o suta de bilete, atmosfera s-a incins brusc, sutele de fani ramasi fara tichete provocand un adevarat scandal in fata arenei sibiene. Desigur, motivul invocat de FRT, ca sala din Sibiu are o capacitate mult prea mica fata de solicitarile publicului, este real, mai ales ca din cele 1.900 de bilete disponibile, aproape jumatate au fost alocate prin protocol forului francez de specialitate si oficialilor ITF, dar parca si "obligatiile" sunt prea numeroase. In cele din urma, speriati probabil de reactia fanilor, organizatorii au decis sa mai scoata la vanzare inca un pachet similar de bilete, directorul de marketing Cosmin Hodos anuntand ca miercuri sau joi vor mai fi comercializate inca o suta de tichete, "care au ramas de la cluburile din tara".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.